אתר אישי לחוקר/ מעבדה

אתר אישי המיועד להציג פעילות אקדמית ומקצועית של חוקרת או חוקר באוניברסיטה. לרוב, אתרים אישיים נכתבים בעיקר בשפה האנגלית.
ניתן לשלב באתר החוקר מרכיבים רבים, עם זאת אנו ממליצים על מבנה מסוים.
 

| חשוב לדעת

מהם שלבי תהליך בניית האתר?
  • איסוף תוכן: על ידי החוקר/ת. מניסיוננו, קל יותר לבנות את האתר על בסיס תוכן אמיתי.
  • מסירת התוכן לצוות היחידה: נא לשלוח לכתובת המייל קובץ וורד מסודר המספק את כל התוכן והבקשות. בנוסף זה תוכלו לצרף כל קובץ אחר שתירצו שיופיע באתר
  • בניית התשתית: על ידי יחידת האתרים. אנו נבנה את התשתית להזנת התוכן באופן נוח וברור במטרה שתוכלו לתפעל את האתר בעתיד באופן עצמאי.
  • הדרכה לתפעול עצמאי: עם סיום בניית התשתית, אנו נשלח לכם קישור לאתר החדש שלכם. בנוסף לכך, נשלח לכם קישור לאתר ההדרכה, בעזרתו תלמדו כיצד לערוך את האתר. בכל מקרה של שאלה ואי הבנה ניתן ליצור איתנו קשר. 
  • אישור העלאה לאוויר: ברגע שתהיו מרוצים מהאתר, ותתנסו בעריכתו באופן עצמאי תוכלו לשלוח לנו בקשה לעלייה לאוויר.
כיצד לקצר את תהליך ההקמה?

מומלץ לאסוף מראש את החומרים המוזכרים להלן:

  • CV- גיליון קורות חיים מעודכן בפורמט word או pdf
  • ביוגרפיה- טקסט של עד שלוש פסקאות המתאר אתכם ואת תחומי העניין שלכם. לאחר שהכנתם את כל אלו, יש לפנות ליחידת אתרי האינטרנט ובמקביל למלא טופס לפתיחת אתר.

לאחר שהכנתם את כל אלו, יש לפנות ליחידת אתרי האינטרנט ובמקביל למלא טופס לפתיחת אתר. 
אנו במחלקה, נבנה עבורכם את שלד האתר ונעזור בהכנסת התכנים. 

  • רשימת פרסומים- אפשר בקובץ טקסט או בפורמט BibTex (אפשר להכין רשימה בפורמט BibTex באמצעות כלי חיפוש וגילוי של ספריות האוניברסיטה העברית. פרטים נוספים במדריך להקמת אתר אישי).
  • תמונות-
    - תמונת לוגו: תמונה שלכם או לייצג את תחומי העניין שלכם. התמונה תוצג בגודל 180 פיקסל רוחב על 140 פיקסל גובה.
    - תמונה גדולה לעמוד הבית. תמונה רוחב באיכות טובה אשר משקפת אתכם/ את המחקר.  תמונה גדולה תמונות נוספות שתרצו להעלות לאתר.
    - את התמונות יש לשלוח באמצעות המייל ולא באמצעות קבצי WORD, PDF.
  • צור קשר- פרטי התקשרות שתרצו לפרסם.
ואם יש לי מעבדה? 

מורכב לרוב מסעיפים נוספים לאתר החוקר. ולכן אנו ממליצים לארגן את התכנים הבאים:

  • צוות- רשימת אנשי המעבדה. ניתן לחלק על פי סיווגים שונים (סטודנטים, פוסט- דוקטורנטים וכו'). ניתן להוסיף תמונה לכל איש צוות.
  • מחקר- פירוט על המחקר המרכזי של המעבדה.
  • במידה ויש אירועים או כנסים למעבדה, מומלץ להוסיף בקובץ שאותו תשלחו ליחידת האתרים את כל הפרטים.

| הדרכת עמודים מומלצים

  • CV+ Bio
  • Publication
  • Research
  • Contact
  • מעבדה-  הוספת עמוד pepole

| דוגמאות לאתרים

פרופ אורון שגריר

פרופ' אודליה אושרי

ד"ר אהרון סגל

Hydrometeorology Lab

Frenkel-Pinter lab