אתר מעבדה, קבוצת מחקר או פרויקט

אתר שמיועד להציג פעילות של חוקרים ועובדים באוניברסיטה המשתתפים יחד בפרוייקט מוגדר כגון מעבדה, קבוצת מחקר וכדומה

אתר כזה לרוב יכלול תיאור של הפרויקט, תחומי מחקר של המעבדה, רשימת פרסומים, רשימת אנשי צוות, לוח אירועים, קולות קוראים לגיוס צוות

אפשר להוסיף באתר מנגנוני סינון מידע, למשל לשם הצגת פרסומים של אנשי צוות מסויימים, יצירת דפי מידע שונים, בלוג או חדשות ועוד

אחרי שתקבלו את האתר לידיכם, תוכלו להוסיף או לערוך אפשרויות תוכן נוספות.

דוגמאות לאתרים אישיים פעילים אפשר למצוא כאן

מה כדאי להכין לקראת הקמת אתר למעבדה, קבוצת מחקר או פרוייקט

כדי לקצר ולארגן את תהליך הקמת האתר, מומלץ לאסוף מראש את החומרים המוזכרים להלן. מניסיוננו, קל יותר להכיר את המערכת כאשר עובדים עם תוכן אמיתי.

• טקסט המתאר את הפרויקט ואת תחומי המחקר שלו
  • גיליון קורות חיים מעודכן בפורמט word או pdf
  • רשימת אנשי צוות
  • רשימת פרסומים: אפשר בקובץ טקסט או בפורמט BibTex (אפשר להכין רשימה בפורמט BibTex באמצעות כלי חיפוש וגילוי של ספריות האוניברסיטה העברית. פרטים נוספים במדריך להקמת אתר אישי).
  • תמונה: תמונת הלוגו של האתר שלכם יכולה להיות תמונה שלכם או לייצג את תחומי העניין שלכם. התמונה תוצג באתר בגודל 180 פיקסל רוחב על 140 פיקסל גובה.
  • תמונות נוספות שתרצו להעלות לאתר
  • ניתן להוסיף לוח אירועים, חדשות וקולות קוראים לגיוס אנשי צוות נוספים
  • פרטי התקשרות שתרצו לפרסם

מה אני צריכ/ה לעשות כדי לפתוח אתר למעבדה, קבוצת מחקר או פרוייקט

לאחר מכן, אנחנו נשלח לכם במייל פרטים של האתר החדש

הדרכה להקמת אתר למעבדה, קבוצת מחקר או פרוייקט

אחרי שניצור עבורכם אתר ראשוני, נשמח לקבוע פגישת הדרכה. עם זאת, תוכלו להתחיל לערוך את האתר בעצמכם. המערכת מתוכננת להיות ידידותית למשתמשים בעלי מיומנויות אינטרנט סבירות.
לנוחיותכם, יצרנו מדריך להקמת אתר אישי ובו מידע על המשימות הנפוצות ביותר להקמת אתר. המדריך יתעדכן מפעם לפעם.